Interrail Global Pass

Abonament InterRail pentru călătorii cu trenul prin Europa

Amatorii de calatorii in Europa au acum la dispozitie un concept inedit de a se plimba cu trenul prin diverse tari. „Interrail„, caci despre el este vorba, este, practic, un abonament pe tren valabill in 30 de tari europene si cu care se pot efectua calatorii nelimitate.

Abonamentul are mai multe variante. Astfel, doritorii pot opta pentru „Interrail Global Pass„, care le oferta trafic nelimitat in toate cele 30 de tari, continuu, pentru 22 sau 30 de zile. Variante mai scurte sunt cele cu care se poate calatori cinci zile (dintr-o perioada calendaristica de zece zile), respectiv zece zile (intr-un interval de 22 de zile calendaristice).

Cei care doresc sa viziteze doar o tara pot alege „Interrail One Country Pass„, cu valabilitate de trei, patru, sase sau opt zile, la alegere, dintr-o perioada calendaristica de o luna, si care le ofera acces doar pe teritoriul respectivei tari.

In ceea ce priveste costurile, copiii si tinerii sub 26 de ani beneficiaza de preturi preferentiale pentru clasa a doua. Astfel, o calatorie continua de o luna in mai multe tari costa 809 euro la clasa intai, 599 de euro la clasa a doua si 399 euro pentru persoanele mai tinere de 26 de ani, la clasa a doua.

Pentru calatorii intr-o singura tara, preturile difera: tinerii pot calatori timp de trei zile cu 45 de euro in Romania, Portugalia sau Polonia, 71 de euro in Austria, Finlanda, Spania sau Italia, 125 de euro in Franta, Marea Britanie sau Norvegia.

Mentionam ca doritorii nu pot achizitiona bilete in tarile in care au rezidenta. Pentru mai multe detalii, puteti vizita http://www.interrailnet.com

Biletele Interrail emise electronic se pot procura din peste 70 de puncte de vanzare din reteaua agentiilor de voiaj si din statiile CFR care sunt deschise traficului international.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s